Jag har drabbats av kanadensarfeber!

Jag köpte kanadensaren framförallt inför min BCU Coach certifiering då det är en generell nivå och jag behöver kunna coacha och paddla den själv på en viss nivå. Men nu har jag fastnat… Det jag framförallt tycker är kul är att jag kan gå ner till infärden här nedanför och paddla en timme på väldigt lugnt vatten och fortfarande ha en massa att jobba på. Där är fortfarande så mycket att utveckla och att bli bättre på vilket gör det roligt och inspirerande!

Nu i dagarna har jag även påbörjat att modifiera kanadensaren lite, jag har beställt airbags som borde komma nu i veckan. De används för att få flytkraften i kanadensaren, så om den går runt och fylls med vatten går det lättare att vända om den och den sjunker inte när man hoppar i! (Det är planen iaf 😉 ) Men innan de dyker upp har jag börjat förbereda lite fästen för dem, samt för annan utrustning som man kan vilja spänna fast.

Det är alltid lika spännande innan man sätter borret i båten för första gången! Även om man har mätt 10 gånger så blir man lika osäker och nervös… Men resultatet blev ungefär som jag planerat. Behöver köpa några brickor till bara och snygga till repstumparna så kan det bli riktigt bra. Sen ska den bara förhoppningsvis komma ut på någon längre tur så småningom också!

 

DSC_0091

 

DSC_0090

 

Paddla lugnt!
Fredrik