Var på SSKS i helgen och deltog på deras Incident Management kurs som drogs av Shaun och Steve tillsammans med Daniel. Målet med kursen var dels att få öva lite räddningstekniker med okänt folk och ha rolig, men även att se hur de la upp kursen! Eftersom det är ett ämne som jag själv är väldigt intresserad av och själv skulle vilja ha kurser i är det bra att få ideėr från andra. Sen fick jag även passat på att träffa lite nya och bekanta ansikten som jag inte träffar så ofta annars!

 

Men första dagen på kursen var tyvärr min mobiltelefon med om en drunkningsolycka… Fodralet som annars håller vatten ute hade nu gett upp och när jag tog upp telefonen var det redan för sent! Den flöt rundor helt livlös där i och är nu begravd i en påse ris med hopp om att den en dag ska återuppstå! Detta innebär att instagram inte kommer bli lika bra uppdaterat på ett tag nu, även om Jalle fofortfarande håller ställningarna där.  Men förhoppningsvis får jag löst det så småningom! Under tiden njuter jag av livet utan smartphone och att jag bara behöver ladda min gamla nokia någon gång per vecka!

 

Paddla lugnt!
Fredrik