Höstpaddling till Håkanskär

Årets sista paddlingstur med jobbet gjordes förra helgen med en tur ut till Håkanskär. Förra året började jag med den här turen som senare kom att kallas “skärgårdsturer”. Skärgårdsturerna är till för folk som har gått en kurs och paddlat lite själva men ändå vill följa med på en organiserad tur. Alla deltagarna står själva för all utrustning och mat vilket drar ner på priset jämfört med våra “all inclusive” turer.

Förra året hade vi 7 stycken deltagare och i år fick jag med mig 8 stycken glada deltagare! Vi kunde inte ha drömt om bättre väder! (även om det inte var speciellt höstaktigt). På lördagen paddlade vi i strålande sol och medvind i 90% av paddlingen, under söndagen dog vinden helt men solen stanna kvar! Gruppen hade blandad erfarenhet men var otroligt duktiga på att visa hänsyn till varandra och hålla ihop gruppen. Trots all medvind under lördagen som brukar kunna splittra grupper ordentligt!

För att göra turen riktigt minnesvärd dök det även upp lite norrsken under kvällen. Vi hade turen att ha Mathias med oss som lyckades fånga det och många andra fina bilder under turens gång! Se bilder nedan:

IMG_2915-1

IMG_3392-1
IMG_3896-1

IMG_3501-2
Paddla lugnt!
Fredrik

Kategorier: BloggFredrik