Idag var jag inne i Stockholm hos Daniel på Svima för att paddla lite kanadensare. Vi hade bestämt med Jonas att han skulle komma upp och köra igenom det blåa paddelpasset med oss som behövs för BCU Coach level 2 i höst.

Jag har paddlat en del kanadensare här hemma i sommar, men långt från så mycket som jag hade planerat! Men en del träning på plattvatten. När det kommer till kajakpaddling börjar jag tappa tjusningen vid att paddla i Infjärden här nedanför, där behövs det lite yttre förhållanden för att utmana mig själv och på så sätt utvecklas. När det kommer till kanadensare har jag däremot väldigt många timmars utveckling kvar på spegelblankt vatten! Där är mycket känsla i paddel och båten som inte är helt självklart än, vilket gör det roligt att leka med! Idag gick det helt okej och vi fick reda på att båda två ligger på blå nivå i vår paddling!

Nu är det bara några coach sessioner kvar och en hel del pappersarbete innan uppkörningen för Coach Level 2 är i slutet av september!

Paddla lugnt!
Fredrik