Ambassadör Prijon Skegyak

Jag paddlade min första Prijon kajak i Kronoby under min tid på Outdoor Academy då där fanns två stycken seayak som hade varit med sen långt tillbaka! När jag sen började jobba på Kajak & Uteliv fick jag en större inblick då de flesta kajaker vi hade var från Prijon. Trots att jag alltid föredragit en mer lekfull kajak har jag imponerats av kvalitén på deras kajaker. Kvalitén tillsammans med deras design och tänk kring sittbrunnen och sits som gör att det är ett förstahandsval för många turpaddlare som vill ha en säker kajak som tar dem dit dem ska i skärgården! De har aldrig varit de bästa kajakerna att rolla eller att leka rundor med, men de är alltid solida och man kan känna sig lugn när man skickar ut folk i dem för man vet att de kommer tillbaka hela och med ett leende på läpparna!

Under 2016 började arbetet med att ta fram en ny kajak och ett nytt koncept för Prijon, de skulle tillverka sin första lekfulla skäddakajak! I början av 2017 blev den klar och jag har fått äran att vara en av testpaddlarna under året som ska utvärdera den!

Jag hämtade upp min Skegyak som den heter hos James på Kajaktiv i början av förra veckan och p.g.a. jobb och påskfirande i Finland har jag inte hunnit testa den mer än en snabb runda i Infjärden. Men mer ska det bli då den ska hårdtestas och utvärderas under året! Ni kommer få se mer recensioner och förklaringar här efter hand!

DSC_0379

Nu ska jag tillbaka till påskfirandet.

Vi ses på vattnet!

Fredrik Karlsson

Kategorier: BloggFredrik

1 kommentar

Annice Helmly · juli 2, 2020 kl. 5:56 f m

Thank you for helping out, excellent info. “The four stages of man are infancy, childhood, adolescence, and obsolescence.” by Bruce Barton.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.