Allmänna villkor

Allmänna villkor

Priser & betalning 

Priset varierar mellan olika kurser och du hittar aktuellt pris på respektive kursbeskrivning. Alla priser anges inklusive moms.

Vi administrerar våra kurser och bokningar i samarbete med www.dinkurs.se och du betalar i samband med bokningen. Det visas då en bokningsbekräftelse som även skickas till den mailadress du uppgett. Hör av dig till oss på fredrik@kayakoutdoors.se om något krånglar med bokningen eller om du inte får någon bokningsbekräftelse. Bokningsbekräftelsen innehåller det du behöver veta inför kursen, men du är självklart välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Om du anmäler dig till reservlistan på den kurs du helst vill gå och även bokar in dig på en annan kurs så flyttar vi dig kostnadsfritt från den ena kursen till den andra om en reservplats blir tillgänglig. Detta gäller under förutsättning att du så fort du accepterat reservplatsen meddelar oss att du inte längre är intresserad av den andra kursplatsen och att startdatum för den andra kursen inte har passerat.

 

Ångerrätt / Avbokning / Ombokning

Vid distansförsäljning följer vi svensk lagstiftning om konsumentskydd vid distansavtal som innebär att du som privatkonsument har full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Detta gäller från den dag du har mottagit produkten. Köper du en tjänst (t.ex. kurs eller privatträning) gäller det från den dag du beställde tjänsten. Ångerrätten anses förbrukad om du inom dessa 14 dagar påbörjar en beställd tjänst (t.ex. kurs). Genom att boka in dig på en kurs, så samtycker du till att tjänsten anses påbörjad vid kursstarten, oavsett om du närvarar vid kursstarten eller ej samt att ångerrätten därmed är förbrukad vid kursstarten. Vid avbokning med  hänvisning till distansköplagen återbetalas hela kursvgiften minus en administrativ avgift på 10% av beloppet. Denna avgift är till för att täcka kostnader i samband med er kort- eller swishbetalning för er kursbokning. Efter dessa 14 dagar återbetalas ingen avgift vid avbokning. 

Avbokning
Vid avbokning senare än 14 dagar efter beställning eller om kursen redan påbörjats (se punkt om ångerrätt) återbetalas ingen avgift. Deltagaren har rätt att sälja in plats på kursen till en annan deltagare, kontaktuppgifter till nya deltagaren meddelas då till arrangören innan kursstart.

Ombokning
Ombokning kan ske kostnadsfritt fram till 14 dagar innan kursstart. Vid ombokning bokas du om till en ny kurs. Eventuell mellanskillnad betalas av kunden. 

 

Reservplats

En reservplats på en kurs är inte bindande och du kan när som helst avsäga dig din plats. Vi applicerar ingen turordning på reservplatserna utan blir där en plats ledig kommer alla på listan att meddelas och det är först till kvarn som gäller. Skulle du inte längre vara intresserad av din reservplats får du gärna meddela så gör det plats för någon annan på listan.